понеделник, 27 юни 2011 г.

Браво на МВР!

Чета сега за брилянтната идея на МВР и Бисер Иванов за справяне с футболното хулиганство. Чета и мед ми капи на сърцето. Ми да, защо не се сетихте и по-рано да го направите. Вече мога да ида на мач още сега и да си заведа детето даже. Браво!

Същото предлагам да се въведе и когато си купуваме билети за опера. Какво ще станем, ако на някой човечец не му издържат нервите от оная дето вика и скокне и хвърли една седалка по нея? А за театъра? Тея некадърни артисти и те заслужават я домат, я някое паве от улицата или направо по някоя тухла от пода на театъра или парче мазилка, ако сме в провинцията.

А за изложбите? Малееее. Аз като видя някоя цапаница и направо не издържам. Ама честно. Иде ми да хваня четка с боя и да го направя по-добре, ама това вече е класифицирано като вандализъм. Два стола сложили и му викат арт. Направо не издържам, хващам единия стол и … ох не ми се мисли.

Алооо, ами градския транспорт. Взимаш си билет за трамвай номер 5 на ред номер 2, второ място до прозореца и вече ще се знае, кой е издраскал седалката или ако е изядена, кой пенсионер го е направил от глад, щото не им даваме пари.

Същото важи и за влака – кой ще пуши цигари, като знае, че ще изследват вагона със специална лампа, която показва на кое място се е пушило, а? Ами баничките? Я има троха, я в затвора за дребно хулиганство. Да не говорим, че който пикае или ака не където трябва, директно … леле ами защо не ни вземат и ДНК информация, че направо да св вижда кой ни е осрал така яко или то всички знаем кой ….

Я какви идеи ми хрумнаха. Браво на МВР, браво на цялата работническа класа.

Чекай, чекай малко, коя година сме сега?

П.С Ако желаете да дадете и друга идея на МВР, за друга билетна система, те ще се радват, може да го направите тук или на факс 166, разбира се и в най-близкото поделение на Лудницата

Няма коментари:

Публикуване на коментар