сряда, 12 януари 2011 г.

Любовта народна към хората с 50-60% рейтинг

Само преди два месеца г-н премиерът Борисов беше казал:

На въпрос, ако Цветанов дърпа надолу рейтинга на правителството, дали ще бъде сменен, премиерът: „Цветанов ще бъде министър на вътрешните работи. Хора с по 1-2% рейтинг дават оценка на хора с 50-60% рейтинг. Не вярвам на социолозите. Той стои добре. От 58% да слезе на 50% пак е много високо нещо. Ако си бил на 12% и станеш 20% е много ниско. Пожелавам им на тези, които го критикуват да постигнат неговия рейтинг, неговите днешни постижения". 


Е да видим днес любовта народна, измерена не в проценти, а във вицове : )

Министър се обажда на жена си. Чува се: тииииит и запис на глас: "Поради ограничения в бюджета на МВР вашият разговор в момента не се записва. Моля, обадете се по-късно. Вашият разговор е важен за нас."

Операторът при набиране на номера на Министерския съвет: "За Бойко Борисов натиснете 1, за Цветан Цветанов не натискайте нищо..."

Идея за девиз на МВР: Това е твоят глас!

Идея за патрон на МВР: Димитър Талев ("Гласовете ви чувам")

Гражданин звъни в МВР: "Алооооооо, МВР ли е? Може ли да проверите в СРС-то колко кила домати ми каза жена ми да взема..."

След малко МВР връща обаждането: "Ало, жена ви е казала 2 килограма домати и че ви обича...А ако искате да чуете всички телефонни разговори на жена си, платете за услугата по банкова сметка или във всяко поделение на ДОТИ в страната." (източник на снимката: Павел Николов)

Няма коментари:

Публикуване на коментар