сряда, 22 декември 2010 г.

Футка беше и футка си остана,драги ми Жоро, известен като Гоце

На България й трябва ...добър стопанин, кадърен човек, който да я управлява добре, заяви президентът Първанов в сутрешния блок на БНТ в коментар на актуалните теми на деня. По думите му има тежка управленска криза в страната и самото правителство създава скандали.Според президента България има един слаб премиер.


Абе, Гоце, що ги не каза тез тънки мисли на първата година от твоето гейчово, пфу - lapsus lingvae - Сергейчово управление? Ми щото е явен двойният стандарт - манипулираното от теб гейче бе безгрешно, а Бойко, който ти се опъна като мъжкар, е по-чер от дявола.

Не казвам нито,че СерГей нямаше добри политики и решения, нито, че Бойко е безгрешен. Казвам само, че ти си футка, драги ми Гоце.

3 коментара:

 1. Още по-гадно е, че в случая е прав. Не вярвах, че някога ще се съглася с изказване на Гоце...

  ОтговорИзтриване
 2. @ Vesela

  Ако забелязваш, не казвам, че не е прав в изказването си. Казвам, че има двоен стандарт. Относително обективен е към Бойко, а изобщо не бе такъв към Сергей.

  ОтговорИзтриване
 3. То това при Гоце е правило, а не изключение. Сповни си изказванията му за НАТО и скорошното трогателно настояване сържавата да се откаже от ДДС-то върху даренията.

  ОтговорИзтриване