понеделник, 15 февруари 2010 г.

Добре платени медии

От Генади Михайлов

From anti upl pic

Само изскачам от колата пред радиото. Насочвам телефона си към табелата и мигновенно излиза съответния орган(на реда)
-Какво снимаш?
-Табелата
-С телефона ли?
-Очевидно. Не е проблем, нали?
-Не знам.. Не,не е.
From anti upl pic


За мен обаче е. Щедрото спонсориране на ВЕЦ-овете за мен е нищо повече от съмнително. Почти всяка медия в града получава дарения. И именно от тези места тръгват митовете за нощните влакове към полигона, счупените прозорци, кръговете в нивите и посещенията на извънземни в старозагорската зона 51.
На един здравомислещ човек може и да изгеждат глупави и абсурдни, но народонаселението, което продължава да ползва старите схеми, догми, лозунги, подобно на стар чайник с множество полепи отвътре, не ще се освободи от тях току-тъй. Всъщност може би никога.
From anti upl pic


Нека не се заблуждаваме.
Един журналист= няколко стотин лева
Една провинциална медия= няколко хиляди лева
Печалба=няколко милиарда
Манипулация=безценно
From anti upl pic


Всеки ще ми каже-”Тези медии са смешно малки”. Но почти всеки кореспондент на големите мейнстриим ВАЦ-ове-печатни, национални, телевизии и Сие работи в тези добре заплатени старозагорски медии.

Тук някъде като на бял кон се появява “България е наша”-елитната блогърска гилдия, бореща се със световното и най-вече българското зло. Като нейн свеж и поласкан от честта член, не мога да не покажа с първия си пост в тази група колко е важна тя. Благодарности за което на Мария Ненова-по красивата част от българското блог-общество. Обещавам да съм все така непослушен и вече- по-сериозен разбира се.

А, да не забравя-заповядайте на 20-ти февуари пред община Стара Загора, да попротестираме заедно, за един малко по-свеж въздух. Обещавам да отразя събитието, в което междувпрочем има вече близо 1200 записали се.

Препоръчвам по случая: Ноам Чомски

Анти- Златни нашивки и голи гърди TM, заявява, че не е отговорен, ако по време на протеста бъде метнато яйце-кокоше или от щраус. Нито павета или части от тялото на български политици. Блога силно осъжда подобни вандалски дейности. Също така публикуваните материали(снимки от вестник, табела) са подчертани, но с непроменено съдържание.
Ако желаете да рекламирате ТЕЦ-ове, моля пишете на trezven@gmail.com. Ничии права не са запазени, защото това е България.©

1 коментар:

  1. До колкото знам, на това не му се викаше "договор за информационно обслужване"...

    ОтговорИзтриване